Calator in tara mea!

Vidra-Transalpina-Voineasa
VOINEASA - VIDRA - TRANSALPINA
Sunt peste 80 de km de partii ce ajung pana la 2100 m altitudine majoritatea in goluri alpine. In 22 decembrie 2012 s-a deschis oficial acest domeniu schiabial.

Mai mult

Soseaua Transalpina
Transalpina [1] (DN 67C) este o șosea din Munții Parâng, în Carpații Meridionali. Este cea mai înaltă șosea din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m).Transalpina sau Drumul Regelui

Mai mult

Muntii Latoritei Ciunget-Voineasa
Munții Lătoriței o grupă muntoasă a Munților Șureanu-Parâng-Lotrului aparținând de lanțul muntos al Carpaților Meridionali. Cel mai înalt pisc este Vârful Bora cu altitudinea de 2.055 m

Mai mult

Lacul Galcescu
Lacul Gâlcescu se află în Munţii Parâng la o altitudine de 1925 m , este cel mai întins iezer glaciar din acesti munţi, se întinde pe 3,2 hectare.

Mai mult

Culmea Manaileasa-Runculet
Culmea Manaileasa - Runculet este situată în Munţii Latoriţei din cadrul complexul montan dintre Olt şi Jiu - Strei,intr-un decor de vis, de-ti taie respiratia.

Mai mult

Lacul Vidra
Lacul Vidra este amplasat pe râul Lotru, în cheile Vidra, la 30 km amonte de Voineasa. Are o suprafata de 0, 8 hectare si o adancime de 1, 5 m.

Mai mult